مملكة أحلى بنات



!~حيـث نـلـتقي نحـن المبـدعـات !~
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالتسجيلدخول






شاطر | 
 

 عمل المحشيي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ميكاسا بطلة النصل الخارقة
نشيطهۂ..#!
نشيطهۂ..#!


مسسآهمآتي..! : 85
سسمعتي..! : 0
آششترآككي..! : 03/12/2016

مُساهمةموضوع: عمل المحشيي   الأربعاء ديسمبر 28, 2016 2:17 pm

آلسلآم عليگم
گيفگم پنآت
آن شآء آلله تمآم
موضوع آليوم عن
طريقة عمل آلمحشى
آتمنى يعچپگم آلموضوع
طريقة عمل آلمحشي آلمصري مشگل ( فلفل
_ پآذنچآن _ گوسة )
آلمحشي هي آگثر آگلة تشتهر پهآ آلمصريين و هي آيضآ من آلآطپآق

آلرئيسية ومذآقهآ لذيذ چدآ و يحپهآ آفرآد عيلتگ و تشپعهم و سوف يحپهآ من آيديگ

گثير قديمهآ لهم پگل حپ و سعآدة , لآنهآ آگلة لذيذة للغآية و تنآسپ گل آلآذوآق و

أحپ آن تطپقى آلموضوع و تستفآدى من هذآ آلموضوع.

آولآ : آلمقآدير:
1 – گيلو گوسة گيلو پآذچآن آسود آو آپيض علي حسپ آلتگلفة.

2 – نصف گيلو آرز.

3 – گيلو طمآطم.

4 – حزمة من خضرة آلمحشي ( پقدونس – گزپرة – شپت – گرفس حسپ آلتگلفة ).

5 – 4 ثمرآت صغيرة من آلپصل.

6 – 10 فصوص ثوم حسپ آلرغپة.

7 – گوپ زيت ذرة آو آى نوع زيت على حسپ آلتگلفة.

8 – معلقة صغيرة من آلملح.

9 – معلقة صغيرة من آلفلفل آلآسمر.

10 – آلپهآرآت معلقة صغيرة من آي پهآر تريدي آن تضعيه علي حسپ رغپتگ

مثل معلقة ِآلزنچپيل .

11 – نصف گوپ من آلشورپة آو آلمآء حسپ آلتگلفة .

12 – ثمرتين گپيرتآن من آلطمآطم.

13 – 3 معلق گپيرة من آلسمن حسپ آلتگلفة.

14 – مگعپين من مرقة آلدچآچ.

15 – معلقة گپيرة من آلنعنآع حسپ آلرغپة.

طريقة آلتحضير:
1 – تنظفي آلپآذنچآن و آلگوسة و آلفلفل چيدآ سوآء گآن من آلخآرچ آو من آلدآخل

آلخآرچ پآلمآء و آلدآخل پآدآة خآصة پعمل آلمحشي ( مقورة آلمحشي ) و هذه آلآدآه

تزيل قلپ آلخضروآت ( آلپذور ) پذور آلثمرة.

2 – ينطف آلفلفل من غير عنقوده و ذلگ پآزلة آلعنقود ثم تغسليه مع

آلپآذنچآن و آلگوسة چيدآ و يمگن آن تنشفيه من آلميآه عن طريق آن تمسحيهم آو

تترگيهم في آلهوآء حتي تصفيه آو تضعيهم عند آلشمس لگى آلمآء تحول آلي پخآر.

3 – تغسلي آلطمآطم ثم تضعيهآ في آلخلآط وپعد ذلگ تضعيهآ في آنآء و تقلپيهآ

من حين آلي آخر حتي تگون سميگآ و تچف پعض من ميآههآ.

4 – يفرم آلثوم و آلپصل.

5 – تنظيف آلخضرة چيدآ چدآ لآن من آلممگن عندمآ لآ تنظيفهآ چيدآ يپقي طين

في آلخضروآت هذآ سوف يصپپ آلگثير من آلآمرآض لآ قدر آلله .

6 – قطع آلخضرة آلمحشي قطع صغير چدآ پآلسگين لگي تفرم و تگون نآعمة.

7 – صفي آلآرز پعد آن تغسيله چيدآ.

8 – ضعي آلخلطة گلهآ في نآء گپير وهى : ( آلطمآطم _ آلتوآپل _ آلخضرة _

آلثوم _ آلپصل _ آلآرز _ آلزيت _ آلزنچپيل ) ثم تقلپيهم چيدآ من يرآعي آعتدآل

آلوآن آلمگونآت فلآ يغطي آلوآن آلآخضر علي آلوآن آلآحمر و هگذآ.

9 – تقومي پحشو آلفلفل و آلگوسة و آلپآذنچآن پمگونآت آلخلطة و يچپ آن لآ

تملئ آلثمرة پآلحشو آلي آلآخر پل يگفي ثلثهآ فقط لآن آلآرز سوف يزدآد خلآل

عملية آلطهئ.

10 – ترتپي آلمحشي آلوآحد تلو آلآخر في قدر عميق نآئمآ آو وقفآ علي حسپ

آلرغپة و تملئ هذآ آلقدر پآلشورپة حتي تصل آلي رؤوس آلثمرآت.

11 – پعد مآ آنتهيتي من رص آلمحشي في آلحلة تخلطى هذه آلمگونآت آلتي سوف

تگون قپل آلطهي ( آلسمن _ آلطمآطم _ مگعپ آلمرقة _ آلثوم ) و ثضعيهآ علي

وچه آلمحشي قپل آلطهي و من آلآفضل آن تضعيهآ قپل آلشورپة.

طريقة آلطهئ :
لآ تضعي آلقدر علي نآر منخفضة پل ضعيه علي نآر عآلية و پعد آن تغلي

آلشورپة و تپدآ خفضي آلنآر تدريچيآ و يچپ آن يگون غطآء آلقدر مغلق چيدآ ثم

تضعيه علي نآر هآدئة حتي يطهئ … و لگي تعرفي آن آلمحشي قد نضچ چيدآ يمگن

آن تذوقي آلپآذنچآن لآن آلپآذچآن (تأخذ فتر آطول في آلطهئ آگثر من پآقي آلثمآر

) يقدم آلمحشي سآخنآ پآلهنآء و آلشفآء مع آطيپ آلتحيآت.


فى آمآن آلله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عمل المحشيي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة أحلى بنات :: ..~ حيآتي الخـآصه.~َ :: مطبخ ღمملكة أحلى بناتღ-
انتقل الى: